وان پلاس 15 می‌تواند نمایشگری با نرخ تازه‌سازی 165 هرتز ارائه دهد

وان‌پلاس در حال آماده‌سازی یک گوشی کاملاً جدید با نام وان‌پلاس ۱۵ است و اگر شایعات درست باشند می‌تواند ظاهری کاملاً متفاوت داشته باشد و خبرهایی مبنی بر داشتن یک صفحه نمایش چشمگیر نیز به گوش می‌رسد.

وان پلاس 15 احتمالاً اواخر امسال با پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 و سایر پیشرفت‌ها نسبت به وان پلاس 13 معرفی خواهد شد. در روزهای اخیر شایعات متعددی در مورد این گوشی وجود داشته است و جدیدترین آنها جزئیاتی در مورد نمایشگر آن ارائه می‌دهد.

وان‌پلاس در حال حاضر در حال آزمایش صفحه نمایش ۱.۵K است و این نرخ تازه‌سازی جدید برای بازی و سایر برنامه‌ها عالی خواهد بود. البته این اولین بار نیست که در گوشی‌های هوشمند شاهد چنین نرخ تازه‌سازی بالایی هستیم، چرا که در گذشته گوشی‌های زیادی با نرخ تازه‌سازی بالا مانند Asus ROG Phone 9 Pro و دستگاه‌های مشابه دیده‌ایم.

به گفته یک افشاگر، وان پلاس 15 با نمایشگری با نرخ تازه‌سازی 165 هرتز و وضوح 1.5K عرضه خواهد شد. همچنین گفته می‌شود که این گوشی از یک موتور عملکرد جدید بهره می‌برد که امکان بازی با نرخ 165 فریم بر ثانیه را فراهم می‌کند.

آخرین اطلاعات فاش‌شده همچنین تأکید می‌کند که وان‌پلاس ۱۵ در یک رنگ مشکی جدید به نام Moon Rock Black عرضه خواهد شد و ممکن است طراحی ماژول دوربین عقب جدیدی داشته باشد.

شایعه شده است که این گوشی از یک دوربین عقب سه‌گانه با سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک واحد تله‌فوتو پریسکوپ بهره می‌برد. همچنین گفته می‌شود که این گوشی دارای یک باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی یا بیشتر خواهد بود.

همه لوازم جانبی موبایل از جمله قاب و گلس گوشی وان پلاس 13 را با بهترین کیفیت و قیمت عالی از فروشگاه تخصصی فارس کالا خریداری نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا