آیفون ۱۷ پرو گزینه‌ای برای غیرفعال کردن PWM اضافه می‌کند

آیفون ۱۷ پرو گزینه‌ای برای غیرفعال کردن PWM اضافه می‌کند و دیگر خبری از سوسو زدن OLED نیست، ویژگی جدید iOS 26 راحتی چشم را بهبود می‌بخشد و سردردها را از بین می‌برد. اپل کاری را انجام داده است که بسیاری از کاربران سال‌ها منتظر آن بودند. حالا آیفون ۱۷ پرو این گزینه را دارد که PWM (مدولاسیون پهنای پالس) را که مسئول تنظیم روشنایی در صفحه نمایش‌های OLED است، به طور کامل غیرفعال کند.

این یک تغییر بزرگ به خصوص برای کسانی است که به سوسو زدن حساس هستند. یعنی کسانی که پس از استفاده طولانی مدت از تلفن دچار سردرد، خستگی چشم یا سرگیجه شده‌اند. تلویزیون‌های OLED یا QD-OLED مدت‌هاست که این مشکل را به طور متفاوتی مدیریت می‌کنند.آنها از کم نور شدن DC استفاده می‌کنند که با تغییر مستقیم جریان، روشنایی را تنظیم می‌کند.

این ویژگی برای اولین بار است که به آیفون نیز می‌آید. مدولاسیون پهنای پالس را غیرفعال می‌کند و راهی جایگزین برای کم کردن نور صفحه نمایش OLED ارائه می‌دهد که ممکن است منجر به تصویر روان‌تری در روشنایی کم شود. البته غیرفعال کردن PWM ممکن است در شرایط خاص بر عملکرد صفحه نمایش در روشنایی بسیار کم تأثیر بگذارد.

در حال حاضر، این ویژگی در آیفون ۱۷ پرو و ​​۱۷ پرو مکس تأیید شده است، اما این احتمال وجود دارد که در مدل‌های پایه مانند آیفون ۱۷ یا آیفون ایر نیز در دسترس باشد.

گوگل در پیکسل ۱۰ فقط امکان افزایش فرکانس PWM را به ۴۸۰ هرتز می‌دهد، اما گزینه غیرفعال کردن کامل این فناوری را ارائه نمی‌دهد. در حالی که اپل یک قدم فراتر رفته و به کاربران حق انتخاب واقعی داده است. عرضه رسمی آیفون ۱۷ در ۱۹ سپتامبر برگزار شد و همه مدل‌های جدید نیز دارای صفحه نمایش OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز خواهند بود.

لوازم جانبی تمام گوشیهای آیفون از جمله قاب و گلس آیفون 17، قاب و گلس آیفون 17 پرو و قاب و گلس آیفون 17 پرومکس را با بهترین کیفیت و قیمت عالی از فروشگاه فارس کالا خریداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا