گوشی‌های تاشو سامسونگ گلکسی Z در سال 2025 به نمایشگر اولد جدید مجهز می شوند

گوشی‌های تاشو سامسونگ گلکسی Z در سال 2025 ممکن است با نمایشگرهای PHOLED آبی معرفی شوند

انتظار می رود جایگزینی فلورسنت آبی با فسفری آبی باعث کاهش مصرف برق در گوشی های هوشمند شود. سامسونگ دیسپلی، یک تولید کننده و تامین کننده بزرگ نمایشگر، ظاهراً در تلاش است تا مواد OLED (PHOLED) آبی فسفری را به صفحه نمایش های موبایل خود اضافه کند. انتظار می رود انتقال به PHOLED در پنل های OLED موبایل تا نیمه دوم سال 2025 انجام شود. غول فناوری کره جنوبی در حال حاضر از مواد فلورسنت آبی به جای مواد فسفری استفاده می کند. انتظار می‌رود که هفتمین نسخه از گوشی‌های تاشو این شرکت – گلکسی زد فولد ۷ و گلکسی زد فلیپ ۷ – با نسل بعدی راه‌حل PHOLED عرضه شود. انتظار می رود جایگزینی فلورسنت آبی با فسفری آبی باعث بهبود عمر باتری و کاهش مصرف انرژی در گوشی های هوشمند شود.

گوشی‌های تاشو سامسونگ گلکسی Z در سال 2025 ممکن است با نمایشگرهای PHOLED آبی معرفی شوند
 

گزارشی توسط The Elec به نقل از مقامات UBI Research بیان می‌کند که سامسونگ در حال آماده شدن برای استفاده از فناوری نمایشگر OLED آبی فسفری در دستگاه‌ها تا نیمه دوم سال 2025 است. در حال حاضر، این شرکت از مواد فلورسنت آبی بر روی پنل‌های خود استفاده می‌کند. بازده نور داخلی 25 درصد گفته می شود PHOLED های قرمز و سبز کارایی 100 درصدی را ارائه می دهند. سامسونگ با جایگزینی مواد فلورسنت با فسفری آبی، می‌تواند مصرف انرژی کلی را کاهش دهد و بهره‌وری انرژی را بهبود بخشد. اجرای نمایشگرهای OLED آبی فسفری ممکن است با عرضه احتمالی Galaxy Z Fold 7 و Galaxy Z Flip 7 در سال 2025 مطابقت داشته باشد. سامسونگ معمولاً در نیمه دوم هر سال از دستگاه های تاشو خود رونمایی می کند. خرید لوازم جانبی موبایل سامسونگ شامل قاب و محافظ سامسونگ ، قاب گوشی سامسونگ ، لوازم جانبی گوشی سامسونگ ، کیف و گلس از بهترین برندهای جهان مثل نیلکین با قیمت ارزان از فروشگاه فارس کالا.

گوشی‌های تاشو سامسونگ گلکسی Z در سال 2025 ممکن است با نمایشگرهای PHOLED آبی معرفی شوند
 

شایعات اولیه حاکی از آن بود که صفحه نمایش سامسونگ از مواد فسفری آبی برای گوشی های تاشو که قرار بود سال آینده عرضه شوند – گلکسی Z Fold 6 و Galaxy Z Flip 6 استفاده خواهد کرد. بنابراین، می توانیم انتظار داشته باشیم که این ماده در سال 2025 روی گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 عرضه شود. نقطه ضعف اصلی فناوری PHOLED دوام است. طبق گزارش، نمایشگرهای PHOLED آبی 55 درصد طول عمر دیودهای آبی فلورسنت دارند. از آنجایی که سامسونگ هیچ جزئیاتی را در مورد اجرای PHOLED در پنل‌های OLED موبایل خود تأیید نکرده است، توصیه می‌شود جزئیات گزارش شده را با کمی تردید بررسی کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا