شیائومی ۱۴ اولترا به‌روزرسانی پایدار HyperOS 2.2 را در هند دریافت می‌کند

شیائومی ۱۴ اولترا به‌روزرسانی پایدار HyperOS 2.2 را در هند دریافت می‌کند

گفته می‌شود آخرین به‌روزرسانی HyperOS 2.2 شامل وصله امنیتی اندروید ژوئن ۲۰۲۵ است. طبق گزارش‌ها، شیائومی ۱۴ اولترا دریافت آخرین به‌روزرسانی HyperOS 2.2 را در هند آغاز کرده است. گفته می‌شود این به‌روزرسانی ویژگی‌ها، میانبرها و بهبودهای عملکردی جدیدی را به همراه خواهد داشت. طبق گزارش‌ها، این به‌روزرسانی شامل نسخه سیستم‌عامل OS2.0.201.0.VNAINXM است. گفته می‌شود که شامل یک برنامه دوربین بازطراحی‌شده به همراه آیکون‌ها و تصاویر پس‌زمینه جدیدتر است. همچنین، این به‌روزرسانی شامل وصله امنیتی اندروید ژوئن ۲۰۲۵ نیز می‌شود. گفته می‌شود حجم این به‌روزرسانی ۱.۳ گیگابایت است.

طبق پست‌های کاربران در X، به‌روزرسانی HyperOS 2.2 مبتنی بر اندروید ۱۵ در حال حاضر برای مدل‌های شیائومی ۱۴ اولترا در هند در حال انتشار است. گفته می‌شود به‌روزرسانی پایدار شامل نسخه سیستم‌عامل OS2.0.201.0.VNAINXM است. طبق گزارش‌ها، حجم این به‌روزرسانی ۱.۳ گیگابایت است و وصله امنیتی اندروید ژوئن را برای گوشی به ارمغان می‌آورد.

شیائومی ۱۴ اولترا HyperOS 2.2: لیست تغییرات

اسکرین‌شات‌های به اشتراک گذاشته شده از لیست تغییرات به‌روزرسانی HyperOS 2.2 نشان می‌دهد که این به‌روزرسانی بهبودها و اصلاحاتی را برای شیائومی ۱۴ اولترا به ارمغان می‌آورد. گفته می‌شود که این به‌روزرسانی انیمیشن‌های سیستم را بهینه می‌کند و طراحی جدیدی را برای برنامه دوربین با منوهای ویژگی ساده و صفحه تنظیمات بهینه‌شده ارائه می‌دهد. طبق گزارش‌ها، واترمارک استاندارد با این به‌روزرسانی، یک ویژگی موقعیت‌یابی سفارشی جدید دریافت می‌کند. همچنین گفته می‌شود که یک میانبر برای تنظیمات ناوبری سیستم در تنظیمات صفحه اصلی اضافه شده است.

شیائومی ۱۴ اولترا به‌روزرسانی پایدار HyperOS 2.2 را در هند دریافت می‌کند

گفته می‌شود که تصویر زمینه صفحه اصلی اکنون با به‌روزرسانی HyperOS 2.2 از جلوه تاری پشتیبانی می‌کند. همچنین طبق گزارش‌ها، بهبودهایی در صفحات کلاسیک، نشانگر تمام صفحه و جلوه‌های انیمیشنی که هنگام راه‌اندازی برنامه‌ها ظاهر می‌شوند، به ارمغان می‌آورد. گفته می‌شود که ژست فشار طولانی برای نشانگر تمام صفحه بهینه شده است تا از بیدار شدن‌های تصادفی Xiaomi Hyper XiaoAi جلوگیری شود.

طبق گزارش‌ها، به‌روزرسانی HyperOS 2.2 عملکرد پیمایش در فیدهای محتوا را در برخی از برنامه‌های شخص ثالث در شیائومی ۱۴ اولترا افزایش می‌دهد. گفته می‌شود که این به‌روزرسانی مشکلات مربوط به تصاویر پس‌زمینه و انیمیشن‌ها هنگام باز و بسته کردن برنامه‌ها را برطرف می‌کند و اشکالی را که در آن حرکات در موقعیت‌های خاص به درستی کار نمی‌کردند، برطرف می‌کند. طبق گزارش‌ها، این به‌روزرسانی همچنین میانبرهای قابل تنظیم برای صفحه قفل را با تصاویر پس‌زمینه صفحه قفل که اکنون از جلوه لنز پشتیبانی می‌کنند، به ارمغان می‌آورد.

انتظار می‌رود شیائومی به‌روزرسانی HyperOS 2.2 را در هفته‌های آینده برای دستگاه‌های بیشتری منتشر کند. شیائومی 14 اولترا در ماه مارس سال گذشته با قیمت 99999 روپیه در هند عرضه شد. این گوشی با پوسته HyperOS مبتنی بر اندروید 14، صفحه نمایش 6.73 اینچی LTPO AMOLED و چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3 در زیر قاب عرضه شد. این گوشی دارای دوربین چهارگانه عقب و باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سیمی 90 واتی و بی‌سیم 80 واتی است. جهت خرید لوازم جانبی Xiaomi 14 Ultra با بهترین قیمت به فارس کالا مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا