مدیر جدید ال‌جی بخش موبایل را متحول خواهد کرد؟

کوروشنویسندهانتشاربه‌روزرسانیزمان مطالعه1 دقیقهدیدگاه0

بخش موبایل ال جی فصل پیش ۳۸۹ میلیون دلار ضرر کرد که در برابر رقم ۱۳۲ میلیون دلار ضرر فصل اول بسیار وحشتناک بود.

جو سئونگ-جین مدیر اجرایی جدید بخش موبایل در کمپانی کره‌ای ال جی شد.

بیشتر سود ال جی از بخش لوازم‌خانگی و تلویزیون بوده که در فصل قبل با مدیریت ۴ ساله جو سئونگ-جین توانست سود ۵۰۳ میلیون دلاری را به ثبت برساند و حالا وی با پذیرش مدیریت بخش موبایل می‌خواهد موفقیت‌های ال جی در بخش لوازم‌خانگی را در موبایل نیز تکرار کند. جو سئونگ-جین در سال ۲۰۱۳ بخش لوازم‌خانگی را در دست گرفت و سود ۲۵ درصدی را عاید کمپانی کرد.

سال ۲۰۱۷ سال دو گوشی پرچم‌دار یعنی جی۶ و V30 خواهد بود و مدیر جدید تمام هم‌وغم خود را باید کنار گذاشته تا دوباره شگفتی‌ساز شود.

بسیاری از کارشناسان معتقدند جی۵ و V20 گوشی‌های خوبی هستند که در سال ۲۰۱۶ راهی بازار شدند اما به دلیل تبلیغات ضعیف و بخش ضعیف بازاریابی جهانی نتوانست آن‌طور که بایدوشاید خود را نشان دهد و منجر به ضرر و زیان کمپانی کره‌ای شد.

البته مدیر جدید باید هم‌زمان بخش‌های H&A Company، Mobile Communication، Home Entertainment و Vehicle Components را بچرخاند و این نکته منفی در سیستم مدیریتی محسوب می‌شود. (سونگ دایی هیون، مدیر منطقه روسیه پرزیدنت بخش Home Appliance & Air Solutions و جایگزین جو سئونگ-جین شده است.)

انتخاب‌های فارس‌کالا

محصولات پیشنهادی

دیدگاه‌ها و گفت‌وگو

نظر، تجربه یا پرسش خود را با دیگر خوانندگان فارس‌کالا به اشتراک بگذارید.

0 دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که درباره این مطلب گفت‌وگو را شروع می‌کند.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

0 / 4,000

پیمایش به بالا