گلکسی زد فولد 7 و فلیپ 7 با رابط کاربری One UI 8 عرضه خواهد شد

گوگل قصد دارد اندروید 16 پایدار را در ژوئن یا جولای سال جاری منتشر کند و سامسونگ هم می‌تواند گلکسی زد فلیپ ۷ و گلکسی زد فولد ۷ را تنها چند روز یا چند هفته پس از انتشار اندروید ۱۶ پایدار عرضه کند.

Galaxy Z Fold 7 و Galaxy Z Flip 7 در واقع آخرین نسخه اندروید و One UI را خارج از جعبه اجرا خواهند کرد که اندروید 16 و One UI 8.0 خواهد بود. و تصور اینکه One UI 8 برای دستگاه‌هایی مانند Galaxy S25، بسیار سریع‌تر از One UI 7 عرضه می‌شود، دور از ذهن نیست.

هر سال، گوگل نسخه جدیدی از اندروید را در طول رویداد Google I/O به صورت عمومی به نمایش می گذارد. امسال، Google I/O 2025 در 20 و 21 می برگزار خواهد شد و شاهد تغییرات بزرگی خواهیم بود که اندروید 16 به همراه خواهد داشت. گوگل قبلاً سه نسخه بتا اندروید 16 را منتشر کرده است و One UI 8.0 احتمالاً اکثر تغییرات اساسی و بهبودهایی را که گوگل معرفی کرده را در بر خواهد گرفت.

مشخص نیست که آیا سامسونگ یک برنامه بتا برای آزمایش One UI 8.0 خواهد داشت یا خیر. اگر چنین شود گلکسی اس 25، گلکسی اس 25 پلاس و گلکسی اس 25 اولترا اولین گوشی هایی هستند که به‌روزرسانی بتای One UI 8.0 را دریافت می‌کنند. سامسونگ در حال حاضر در حال آزمایش One UI 8 برای این سه گوشی است.

این باعث می‌شود که آن‌ها به اولین گوشی‌های هوشمندی تبدیل شوند که بر روی اندروید 16 اجرا می‌شوند، حتی قبل از اینکه گوگل  سری پیکسل 10 را در ماه آگوست معرفی کند. سامسونگ در حال آماده شدن برای معرفی نسل بعدی تاشوهای خود در رویداد معمولی جولای Unpacked است و ما مطمئن هستیم که Galaxy Z Fold 7 و Flip 7 در آنجا عرضه خواهند شد.

انتظار می رود گوگل نسخه پایدار اندروید 16 را در ماه ژوئن یا جولای منتشر کند و منطقی است که سامسونگ چند هفته بعد از Galaxy Z Fold 7 و Flip 7 رونمایی کند. سامسونگ می تواند تاخیر One UI 7.0 را با عرضه One UI 8.0 زودتر از زمان مورد انتظار جبران کند.

برای خرید قاب و گلس گلکسی زد فلیپ7 کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا