Samsung Galaxy XCover 7 با چیپست Dimensity 6100+ در Gekbench ظاهر می شود

ژینانویسندهانتشارزمان مطالعه2 دقیقهدیدگاه0

گلکسی XCover 7 محصول بعدی سامسونگ در سری گوشی‌های هوشمند مقاوم است و پس از مشاهده رندرهای لو رفته آن در اوایل این هفته، اکنون نسخه Geekbench را داریم که مشخصات کلیدی آن را شرح می‌دهد. این گوشی به چیپست مدیاتک Dimensity 6100+ و 6 گیگابایت رم مجهز شده است.

همانطور که می بینید Xcover 7 دارای یک دوربین پشتی تکی و ساختاری مقاوم است. ظاهراً پنل پشتی نیز قابل جابجایی توسط کاربر است. در سمت چپ، دکمه قابل تنظیم Xcover وجود دارد که می‌توانید از آن برای راه‌اندازی یک برنامه، فشار برای صحبت کردن، اسکن بارکد استفاده کنید.

12 15

انتظار می‌رود که Xcover 7 همانند مدل‌های قبلی خود دارای استاندارد MIL-STD-810H و همچنین مقاومت IP68 در برابر گرد و غبار و آب باشد. همچنین باید در برابر قطرات روی سطوح سخت مانند بتن مقاومت کند.

13 12

این دستگاه 663 امتیاز تک هسته ای و 1867 امتیاز در بخش چند هسته ای کسب کرده و ظاهرا اندروید 14 را با One UI 6 جفت می کند. هیچ صحبت رسمی در مورد زمان معرفی XCover 7 وجود ندارد اما گمانه زنی ها حاکی از عرضه آن در سه ماهه اول 2024 است.

برای خرید لوازم جانبی گوشی های سامسونگ به سایت فروشگاه فارس کالا مراجعه کنید. در این فروشگاه می توانید انواع لوازم جانبی موبایل مانند گلس گوشی و قاب و گارد موبایل و ….. را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب تهیه کنید.

انتخاب‌های فارس‌کالا

محصولات پیشنهادی

دیدگاه‌ها و گفت‌وگو

نظر، تجربه یا پرسش خود را با دیگر خوانندگان فارس‌کالا به اشتراک بگذارید.

0 دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که درباره این مطلب گفت‌وگو را شروع می‌کند.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

0 / 4,000

پیمایش به بالا