کیف گوشی s24 ultra مدل مگ سیف دار
- 0 (امتیاز خریداران)
- ساخته شده از PC , TPU
- مقاومت عالی در برابر ضربه
- محافظت کامل از تمام نقاط بدنه
- برش دقیق و تمیز با ضخامت کم
- عدم محدودیت در کاربری پورت ها و...
- شفافیت عالی و تثبیت شفافیت کاور
موجود
کیف گوشی s24 ultra کاوری ساخته شده از ترکیب مواد سخت و نرم می باشد که می تواند از گوشی در برابر ضربه و خط و خش محافظت کند .قسمت پشتی این فلیپ کاور از جنس پلاستیک محکم می باشد و به صورت شفاف طراحی شده است. روی این محصول دربی قرار دارد که از چرم PU ساخته شده و از صفحه نمایش در برابر ضربه و خط و خش محافظت کند. کیف گوشی s24 ultra دارای درب مگنتی می باشد که به راحتی می توانید آن را باز و بسته کنید.در داخل کیف یک اسلات جهت حمل کارت اعتباری،بانکی و … تعبیه شده تا همیشه کارت پر مصرفتان در دسترستان باشد ، در ضمن به دلیل ضخامت و جنس مرغوب این اسلات هیچگونه آسیبی چه از طرف گوشی به کارت و چه از کارت به گوشی وارد نمی شود و جای نگرانی نیست.
ویژگی جالب این محصول قابلیت شارژ به صورت مگ سیف می باشد. این کیت مگنتی به شما اجازه می دهد تا گوشی گلکسی اس 24 اولترا را با باتری های شارژر مگ سیف متصل کرده و بدون نیاز به کابل گوشی خود را شارژ نمایید.
این محصول در رنگ های مختلف طراحی شده است. کاربرانی زیادی از گوشی ها استفاده می کنند که این یعنی هر کدام سلیقه متفاوتی دارند و به همین دلیل این کیف گوشی در رنگ های مختلف ساخته شده است که باعث می شود هر کاربری بتواند بنا بر سلیقه و نیاز خود رنگ مد نظر و سلیقه خود را انتخاب کند.
در طراحی این کیف گوشی s24 ultra روی دکمه ها پوششی نرم و منعطف طراحی شده است تا از بروز آسیب و خط و خش بر روی دکمه ها جلو گیری کند به علاوه اینکه محل پورت ها ، دوربین ، اسپیکر و تمام نقاط مهم گوشی به خوبی بر روی این کاور برش خورده است که سبب می شود به هیچ عنوان در کاربری گوشی مشکل و محدودیت نداشته باشید.
جهت خرید سایر لوازم جانبی S24 Ultra مثل قاب و محافظ صفحه به فروشگاه فارس کالا مراجعه کنید.