قاب ژله ای مدل محافظ لنز دار شیائومی Poco C75
- 0 (امتیاز خریداران)
- از جنس مواد منعطف تی پی یو
- دارای استایل شفاف و با دوام
- مقاومت عالی با درجه سختی بالا
- انعطاف پذیر با ضخامت کم و پوشش کامل
- جنسTPU
- مدلژله ای محافظ لنزدار
- مشاهده بیشتر
موجود
قاب ژله ای لنزدار Poco C75 کاوری بسیار مقاوم که از مواد نانو و منعطف TPU ساخته شده است و از تمامی بدنه و لبه ها و حتی دوربین پشت گوشی محافظت کامل می کند. این قاب ژله ای از شفافیت بالایی برخوردار است و بعد از نصب بر روی گوشی تمامی پشت و لبه های گوشی قابل مشاهده است همچنین به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت در دراز مدت تغییر رنگ کمتری را نسبت به قاب های ژله ای معمولی خواهد داد .
قسمت پورت ها و رابط های کاربری قاب گوشی پوکو C75 با استفاده از شیار های مناسب و دقیق برش خورده است تا کاربر در هنگام استفاده دچار محدودیتی نشود همچنین بر روی دکمه های افزایش / کاهش صدا در این قاب گوشی پوششی در نظر گرفته شده است تا از ایجاد خط و خش بر روی دکمه ها جلوگیری شود .
قاب ژله ای لنزدار Poco C75 به گونه ای طراحی شده است که قسمت لنز گوشی را پوشش می دهد و فقط قسمت های لنز باز می باشد. این طراحی باعث شده است که دور لنز ها کاملا پوشیده شده و از وارد شدن هر گونه آسیب جلوگیری شده و هم چنین در تصویر برداری و استفاده از دوربین پشت هم خللی ایجاد نشود.