به دلیل طراحی ظریف و آسیب پذیری بالای صفحه نمایش گوشی های امروزی استفاده از گلس برای محافظت از نمایشگر گوشی امری ضروری است تا بتوانید از صفحه گوشی در برابر ضربه و خط و خش محافظت کنید، گلس فول SP گوشی سامسونگ M56 از درجه سختی 9H برخوردار بوده و به دلیل پوشش کامل به خوبی می تواند از صفحه نمایش گوشی شما محافظت کند.
لبه های این گلس به صورت 5D برش خورده و صیقلی شده اند یعنی حالت تیزی خود را از دست داده و در برابر ضربه و فشار مقاومت بهتری دارند، گلس SP سطحی تماما آغشته به چسب دارد تا نصبی آسان داشته باشد و هیچگونه هوا و حبابی بعد از نصب در زیر گلس فول به وجود نیاید.
گلس فول SP گوشی سامسونگ M56
خاصیت ESD گلس تمام صفحه M56 :
در لایه آخر گلس M56 از یک لایه چربی گریز ESD استفاده شده که سبب می شود کمترین میزان رد چربی، اثر انگشت، گرد و خاک در هنگام کار با صفحه نمایش بر روی گلس باقی بماند همچنین حساسیت لمسی نمایشگر را پایین نمی آورد و انگشت به راحتی روی آن می لغزد.
حفظ وضوح و کیفیت صفحه نمایش گوشی :
به دلیل ضخامت مناسب گلس و مواد اولیه بسیار با کیفیتی که در ساخت این محصول به کار رفته است در زمان استفاده از آن کیفیت صفحه نمایش گوشی به هیچ عنوان کاهش پیدا نمی کند و انتقال تصویر با بالاترین کیفیت ممکن انجام می شود.
گلس فول SP گوشی سامسونگ M56
نمایش بیشتر
مشخصات فنی
برند
SP
جنس
شیشه ای
سطح پوشش
تمامی صفحه نمایش
حاشیه رنگی
مشکی
سایر ویژگی ها
سطح کاملا آغشته به چسب قوی
محافظت از صفحه نمایش در برابر ضربه و خط و خش
شفافیت عالی
ضد اثرانگشت، لک و چربی
لبه هایی با قوس 5D
گلس حرارت دیده با سختی 9H